Na kontaktoni me email


(*) : Faleminderit mirësi plotëso fushat e detyrueshme.contact@marinapalace.info


resa@marinapalace.info


compta@marinapalace.info


rh@marinapalace.info


manager@marinapalace.info

Htel Marina Palace (4 yje të mundshëm)

Yasmine Hammamet Tunizi - Hammamet BP299 CP8050

Tags pritja Hotel (24h/24, 7/7)
Telefon: (00216) 72.244.748
E-mail: contact@marinapalace.info

Shërbimi komerciale dhe Rservation:
Telefon: (00216) 72244483
Fax: (00216) 72244702
Email: resa@marinapalace.info

Accounting & Finance Departamenti:
Telefon: (00216) 72244753
Fax: (00216) 72244702
Email: compta@marinapalace.info

Recrutement: Téléphone : (00216) 72244748 E-mail: rh@marinapalace.info
Rclamation - Sugjerim:
Nëse keni rclamations apo sugjerim, mos hezitoni të na tregoni dhe të na dërgoni një e-mail: manager@marinapalace.info


Copyright © 2013 Hotel Hammamet marina palace™. Powered by marinahotels.tn